top of page

Isoja ja pienempiä kollegoja

Updated: Oct 30, 2018


Maria ja von Trappin lapset

Mun syksy on alkanut iloisissa merkeissä vuorilla tanssahdellen! Näyttelen tällä hetkellä Marian roolia musikaalissa Sound of Music Lahden kaupunginteatterissa. Suurimmaksi osaksi vastanäyttelijöinäni toimivat nämä seitsemän kuvassakin näkyvää nuorta kollegaani. Tai itse asiassa Von Trappin perhe koostuu yhteensä kolmestatoista näyttelijästä, sillä kuudelle nuorimmalle lapselle on kaksoismiehitys, ja Liesliä, eli Trappin vanhinta lasta näyttelee Roosa Lehtinen, musiikkiteatterialan opiskelija Tampereen AMK:sta.


Tämä ihana teatterisuurperheeni on ehkä parasta koko produktiossa! Toivoin produktion alussa voivani olla roolimallina heille, mutta he ovatkin päätyneet olemaan roolimalleja minulle. He ovat tartuttaneet muhun sellaisen vakavan taudin nimeltä leikkimielisyys, ja olen ottanut heistä mallia, kuinka harjoitellaan ilman häpeää ja esiinnytään ilman epäonnistumisen pelkoa.


Ihailen myös sitä, kuinka he kohtelevat toisiaan ja meitä vanhempia kollegoja. Harjoitusten aikana kun miehityksiä vaihdettiin, saatoin kuulla kuinka katsomossa ollut Gretlin näyttelijä sanoi lavalla olleelle roolikaverilleen: "Sä olit niin hyvä! Kun sä sanoit sen repliikin, mä nauroin ihan sikana." He tukevat ja auttavat toisiaan joka tilanteessa, ja välillä sanovat myös suoraan mikä harmittaa tai tuntuu epäreilulta. Sitten me puhutaan niistä asioista ja tähän mennessä on kaikki selvitetty ja sitten menty taas ilolla eteenpäin.


Mä toivon, että voisin olla jatkossa isommille kollegoilleni yhtä hyvä työkaveri kuin nämä 13 pienempää kollegaa ovat olleet mulle!


Liput Sound of Musiciin saat täältä. Nähdään!


AnniComments


bottom of page